7. Jäsenenä Tehyssä

Oppimistehtävät

 

Aloitettuasi opinnot alalla liity jäseneksi Tehyyn. Saat välittömästi rahanarvoisia etuja ja alalla vaadittavan vakuutusturvan. Opiskelijat olemme vakuuttaneet myös ilmaisella vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Tehy on koulutetun sote-alan henkilöstön ammattiliitto. Jäsenenämme voi olla toisen asteen koulutuksen, ammattikorkeakoulun tai ylemmän korkeakoulutusasteen suorittanut ammattilainen tai alaa opiskeleva. Ensimmäistä alan tutkintoa opiskelevat liittyvät opiskelijajäseniksi Tehyn opiskelijayhdistykseen ja toista tutkintoa opiskelevat liittyvät varsinaisiksi jäseniksi paikalliseen ammattiosastoon ja ilmoittavat olevansa töistä pois opintojen johdosta. Sekä perus- että jatko-opiskelijajäsenyys Tehyssä on maksuton.

 

1. Tutustu Tehyn opiskelijayhdistykseen. Opiskelijayhdistys tuo nuorten ääntä kuuluviin liiton päätöksentekoon. Mitä sinä muuttaisit Tehyssä?

 

2. Mene ammattiosastosivun kautta sinua lähinnä toimivan ammattiosaston kotisivuille. Mitä eroa on Tehyn ammattiosastolla ja Tehyllä?

 

3. Tutustu Tehyn jäsenyyteen ja pohtikaa ryhmässä, mitä hyvää ammattiliitto antaa teille uraanne ajatellen.

 

3. Tutustu oheisen videon avulla, miten opiskelija voi liittyä Tehyyn ja miksi kannattaa liittyä jo opiskeluaikana ammattiliittoon. Tehy-tutorit kertovat aiheesta. Onko Tehy käynyt omassa oppilaitoksessasi vierailulla?

 

2 vastausta artikkeliin “7. Jäsenenä Tehyssä”

  1. Janette Vene sanoo:

    Onpa hyvä paketti. Hyvää tietoa työuraansa aloittavalle nuorelle tai iäkkäällekin työntekijälle. Asiat helposti ymmärrettävässä muodossa. Mahtava koulutuspaketti !

  2. Hyvä kertauspaketti kokeneemmallekin toimijalle.
    Apua myös tutorointiin.
    Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.